10 Redenen om Seks te hebben met je Hond?!

Ik “chill” nu al een flink tijdje op YouTube, voor als je ’t nog niet wist. Ik begin langzamerhand toch te denken dat ik weg moet van YouTube, weg moet van het internet, weg moet van mijn computer, weg moet van dit melkwegstelsel, IK MOET WEG!!!

Waarom?

Oh gewoon…DEZE SHIT?!?! https://www.youtube.com/watch?v=9uAAP3PbkRI

dat is nou nog eens…DOGGY STYLE!!!

Het feit dat dit meisje dagelijks seks heeft met haar hond is nog niet eens het grootste probleem, de redenen WAAROM ze seks heeft met haar hond zijn NOG VELEN MALEN ERGER!

In deze blog ga ik de 10 “argumenten” waarom IEDEREEN seks zou moeten hebben met honden (behalve de mensen die allergisch zijn, jullie moeten katten bonken…ofzo) proberen te weerleggen…

oh en “Whitnet Wisconsin” A.K.A. Honden-Neuk-Meisje ik had nog een vraagje:
Op schaal van “mwuah, nee” tot “WHAT THE FUCK IS ER MIS MET MIJN KIND”
Hoe trots zijn jouw ouders op je?

1.”Vrouwen uit de geschiedenis deden het ook”
Dit is een argument dat heel veel gebruikt wordt, zelfs als het niet gaat om seks met honden! “De oude chinezen gebruikte deze plant al als medicijn, het feit DAT het vroeger gebruikt werd tegen iets is nog geen bewijs dat het werkt, weet je wat ze vroeger nog meer deden? Mensen die homo worden doodgooien met stenen oh en je eigen kinderen opensnijden om vervolgens de ingewanden op een altaar in de fik te steken…of is dat óók een goed idee, wantja…dat deden ze toen, dat waren nog eens tijden!

2. “De tong van een hond kan op moeilijk te bereiken plekken komen”
NOU SORRY DAT IK DE BINNENKANT VAN JE ENDELDARM NIET WIL UITLIKKEN?! Als jij graag je complete anus wilt insmeren met pindakaas om dat er vervolgens weer uit te laten likken, doe je ding! Ik eet gewoon lekker boterhammetjes met pinda, daar is het voor…toch? Toch Calvé? Toch?

3. “Je kan niet zwanger worden”
Gelukkig maar, het beste zou zijn als alle honden-neukers geen kinderen kunnen krijgen, de baby-puppy hybride zal waarschijnlijk onmogelijk schattig zijn en daarmee de aarde vernietigen. Ondanks dat ik heel graag alle tien de argumenten kapot wil maken heeft de doggy-style mevrouw best wel gelijk…

4. “Je kan er geen SOA’s van krijgen”
Ik heb (tot mijn grootste spijt) om 2 uur ’s Morgens verschillende bestialiteiten fora doorgespit om te checken of dit waar was en…*tromgeroffel* ze heeft gelijk! De meest virussen zoals HIV zijn soort-specifiek en kunnen niet over de “species-Barrier”.

Je kan wél alsnog infectieziekten oplopen, dus zorg er voor dat de hondenpenis/honden vagina zo schoon mogelijk is!!!

Oh een een fun fact: Er is ooit een vrouw overleden omdat ze allergisch was voor hondensperma, je zou maar op die manier je einde vinden…

Maar om eventjes snel argument #3 en #4 te weerleggen: Het feit dat je ergens iets NIET van krijgt maakt het nog geen goed idee. Ik krijg geen aids van mezelf in brand steken, maar toch pas ik goed op met sigaretten, kaarsen en andere ontstekingsbronnen als ik mijzelf weer eens insmeer met wasbenzine op een eenzame, regenachtige zondagmiddag…

5. “Dit gebeurt al sinds het begin van de mensheid, er zijn grottekeningen van”
Dus…holbewoners waren zó dom dat ze niet eens smartphones met candy crush hadden, zijn dat de mensen die wij vandaag de dag als rolmodel moeten nemen? Eigenlijk is dit exact argument #1, maar dan met ’t feit dat holbewoners óók seks hadden met hun hond.

6. “Het is legaal in sommige landen/staten”
“dus je kan er van genieten zonder zorgen”

Dit valt ook weer een beetje onder #3 en #4, “Omdat het kan/mag” is voor mij geen drijfveer om iets te doen, als men morgen heroine legaliseert ben ik NIET de eerste in de rij om een dikke spuit te zetten, ondanks dat ze het vroeger ook deden, je er geen SOA’s van krijgt (ik heb genoeg $$$ voor schone naalden) en het legaal is…

7. “veel mensen zien het als een fetisj, veel mensen zouden ’t niet doen”
Oftewel: Honden neuken is HIPSTER AS FUCK! ❤

Als al je vrienden in de sloot springen, spring jij er dan zelf ook in?
-Je Moeder

Nee mam, ik sta als enige aan de kant… een hond te neuken, want zo ben ik.

8. “Het is handig”
Weet je wat nog handiger is? Het niet doen, scheelt je weer een aantal minuten aan bestialiteit, ten minste…dat is mijn strategie!

9. “Honden zeuren niet”
Krijg jij ook altijd zó veel kritiek op je seks-skills na de daad? Neuk een hond, of nog beter, neuk gewoon je eigen hand, of een recent overleden persoon, of een recent overleden hond! Of een fucking zak met roestige spijkers met HIV er op, als het na de seks maar niet zeurt is het 100% goeie shit!

“Honden zeuren niet” is JUIST het probleem de reden dat seks met dieren verboden is (en wanneer niet verbode, niet bepaald geaccepteerd is) komt omdat een hond (of welk ander dier dat je kan neuken) geen TOESTEMMING kan geven. Je hebt geen idee of dat schaap wel zin heeft om uitgewoond te worden door een of andere smerige dude genaamd Fred die maar een keer per maand zijn pik wast omdat hij dan met zijn auto door de wasserette gaat en zijn piemel uit het raam hangt. Het is wellicht mogelijk dat dieren er geen erg in hebben of het juist chill vinden, maar voor ’t zelfde geld vindt het dier het verschrikkelijk.

Aan de andere kant moeten ik als vleeseter ook weer niet té veel zeiken op “mentale schade bij dieren” het is best raar om tegen seks met kippen te zijn maar er wel jaarlijks een stuk of 30 te laten slachten zodat ik ze vervolgens op kan eten…

10. “Ze zijn gemakkelijk te trainen”
Maar Nintendogs zijn nog makkelijker te trainen! ❤

Groetjes Ricky xxx

Einde

———————————————
►Lees meer blogs op: https://nietrickbroers.wordpress.com/
►YouTube: https://www.youtube.com/user/SerpentGameplay
►Twitter: https://twitter.com/NietRickBroers
►Instagram: https://instagram.com/welrickbroers
►Facebook: https://www.facebook.com/NietRickBroers
►Zakelijke Email: WelRickBroers@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

21 gedachtes over “10 Redenen om Seks te hebben met je Hond?!

  1. Toen ik naakt uit de douche kwam, knielde ik voor de zitbank neer om het speeltje van mijn hond – een 4- jarige doberman rekel te pakken. Ineens voelde ik dat hij tussen mijn billen begon te likken, en met zijn tong in mijn anus ging. Dit was zo lekker dat ik hem even zijn gang liet gaan. Ineens voor dat ik besefde wat er gebeurde,sprong hij op me en stoote zijn lange dunne rode lid tot de grote ballen in me. Ik wist niet wat me overkwam, mijn penis werd stijf en het was net of de zijne tot in de mijne kwam. Binnen de 30 seconden werd ik gelijk een meisje klaar geneukt. Terwijl die scheuten van genot dwars door mijn onderlijf werden geramd, voelde ik dat zijn penis enorm in omvang toenam, en ineens zat hij sperma spuitend in me vast. Kort daarna ging hij van me af en stond nog steeds sperma lozend met zijn billen tegen de mijne. Toen hij eindelijk na 15 minuten los kwam, zag ik tot mijn verbazng een enorme lul onder hem bungelen, van wel 20 x 4 cm, en een ronde dunner wordende bol voor zijn ballen. Ik had het geluk dat de hond over drie dagen aan een fokker werd verkocht, anders was ik vast in herhaling vervallen. Gelukkig had ik al een jaar vaste verkering met een schat van een meisje, en werd al spoedig bevangen met deze puurste vorm van seks beleving.
    Nu ik een gezin met 2 schatten van kinderen heb adviseer ik je nooit door een hond te laten nemen. Want de kans is dan groot het niet meer te kunnen laten. Conclusie is dat ik dus geluk heb gehad, door dat de hond op het juist moment werd verkocht. En de puurdere gevoelens voor mijn meisje de overhand hebben gekregen.

    Like

  2. Zolang ik en de hond het niet vervelend vinden,zou ik zeggen laat gaan.Gebruik wel een muilkorf,want als de hond met je lul weg loopt,heb je die nog niet terug.Hopelijk verslikt de hond zich niet in mijn lul.

    Like

    1. ik vind het wel goed dat een man sex hebben met een teefje een hond hebben dat moet kunnen ik ken iemand die zijn hond 3een teefje en zijn lul bij haar in te spiuten en hij doe dat ge woon met zijn hond.

      Like

Plaats een reactie