Happy Birthday, MotherF*cker!

Gefeliciteerd!

“De planeet aarde is 20 rondjes om de zon gegaan sinds jij uit de vagina van je moeder kwam rollen”

Dat is één van de manieren waarop je iemand kan feliciteren met zijn verjaardag. Het is misschien niet netjes, gepast óf grappig, maar het is wel waar!

Objectief Feestje

Als je echt objectief naar verjaardagen gaat kijken zijn ze echt raar. Jij kwam uit een vrouw (je moeder) kruipen (je moeder deed het grootste deel van het werk denk ik) toen de aarde op een bepaald plekje t.o.v. de zon stond en IEDER jaar als de aarde wéér op dat plekje staat toen jij uit die vagina kwam kruipen eet je taart en dwing je familie en vriendjes langs te komen, nice.

Verder is het best apart om een feestje te geven omdat JIJ “x” aantal jaar bestaat op planeetje aarde! Als ik een feestje geef om het feit dat ik een sexy moterhf*cker ben, dan ben ik opeens een narcistische klootzak! Maar hey blijkbaar ben je géén narcistische klootzak om de hele wereld iedere jaar te laten weten dat je ooit geboren bent!

Persoonlijk Record

Verder zijn verjaardagen redelijk relaxed, iedere verjaardag heb je je persoonlijke highscore in “niet dood gaan” verbeterd!

Felicitaties

Er is één ding aan verjaardagen wat ik echt super raar vind, de felicitaties. TUURLIJK feliciteer je de jarige met zijn/haar jaarlijkse vagina kruip overwinning, maar waarom zou ik de vriendin van de vriend van je broer moeten feliciteren (met 3 kussen op haar wang), het is niet alsof ze super trots is op jouw geboorte, ze werd toevallig uitgenodigd en had zin in een lekker stukje taart!

Mijn vrienden merkte heel slim op dat dit misschien kan komen omdat het anders zo moeilijk een lijn trekken is:

Als ik de ouders wél feliciteer, doe ik dan ook de broers en zussen? en feliciteer ik alleen de beste vrienden van de jarige of is dit lullig tegenover de “minder goede” vrienden die ik NIET feliciteer. Het is natuurlijk best lullig als je een kringetje mensen af gaat en de ene helft wel feliciteert en de andere helft kan lekker de tering krijgen (en een stukje kwarktaart).

Cadeautjes

Het leukste aan verjaardag zijn natuurlijk de cadeautjes, nouja sommige cadeautjes!

1-Van de meeste vrienden krijg je geld dat je op hun verjaardag mooi weer terug kan geven, nieuw envelopje et voila! Mijn vrienden en ik geven elkaar dan meestal ook geen verjaardagscadeau meer, scheelt een hoop moeite! Meestal kopen we een fles drank en zuipen die samen leeg, dit is dan ook meteen mijn cadeautip 2015!

2- Van sommige bekenden/familieleden krijg je een bioscoopbon, een intertoys bon of een waardecheck voor de Hunkemöller! Dit is natuurlijk een makkelijk cadeautje om te geven en het is nooit “verkeerd” (als in: deze heb ik al, dit is kut). Misschien leuk om eens te proberen als je wéér een bioscoopbon krijgt! gewoon zeggen “Hé balen deze heb ik al!”.

Maar eigenlijk zijn cadeaubonnen gewoon een gehandicapte vorm van gewoon geld! In plaats van je gewoon 10 euro te geven geven ze je een “speciale 10 euro” die je alleen uit kan geven aan één ding! SUPER HANDIG! Waarom zou je iemand 10 euro geven en lekker zelf wat laten doen met zijn/haar leven als je die persoon ook kan DWINGEN naar de bioscoop te gaan!

p.s. ik heb voor mijn verjaardag bioscoopbonnen gekregen en ja ik geef soms zelf ook bioscoopbonnen, familie en vrienden… ik hou nog steeds van jullie hoor ❤

3- De derde categorie cadeau’s zijn natuurlijk daadwerkelijke cadeautjes!

(ik krijg echt de neiging om kadotjes te schrijven om cadeautjes typen een saai kut werkje is)

Fuck it, kadotjes!

Daadwerkelijke kadotjes zijn leuk! Het is alleen zó ongemakkelijk als je iets al hebt en een soort innerlijke strijd voert van “heb je het bonnetje nog?” en “hey tof, dankjewel!”. Deze strijd is een innerlijke strijd die jarige jopjes KAPOT kan maken.

-Conclusie: Dus Rick,. zowel geld, cadeaubonnen én kadotjes zijn nadelig, wat moet ik dán geven voor verjaardagen?

Hier een dikke tip: geef een cadeautje wat op raakt, zo kan je het nooit dubbel hebben! Een fles whiskey, krat bier of hoogzwangere Aziatische prostitué zijn cadeautjes waar de jarige sowieso van zal genieten!

Langzaam zuigen

Verjaardagen zijn net als stofzuigers, maar dan exact omgekeerd! Een stofzuiger zuigt eerst héél hard, maar door de jaren heen zuigt hij steeds zachter totdat hij niet meer werkt. Verjaardagen zuigen met het jaar harder en harder!

Toen ik klein was keek ik dagen lang uit naar mijn verjaardag, ik zou eindelijk die cadeautjes krijgen!

Als tiener had ik ook veel zin in mijn verjaardag, wie weet kreeg ik die nieuwe gamecube game wel !!!

Mijn twintigste verjaardag was ik niet eens thuis, ik zat in Keulen! Ik had nog niet echt de moeite gedaan om te verzinnen wanneer ik het wél zou willen vieren…

Natuurlijk, verjaardagen zijn nog steeds een leuk excuus om weer in contact te komen met vrienden en familie en wat leuke cadeautjes zijn ook zeker niet mis! Maar door de jaren heen verliest een verjaardag toch een beetje zijn betekenis voor je…

Mama

Misschien is één van de redenen waarom je verjaardag door je leven heen steeds minder leuk wordt toch wel het feit dat je moeder niet meer alles regelt. Je moet nu opeens zelf een Facebook pagina aan gaan maken en daar al je vriendjes uitnodigen. Vervolgens kunnen bijna al je vrienden niet want je vrienden hebben allemaal een sociaal leven (of ze haten je stiekem). Dan moet je in je uppie centjes neerleggen voor zakjes chips en bier voor je vriendjes en vriendinnetje die als dank je huiskamer onder kotsen, nice!

Kotsen

Dit heeft niet zo gek veel met verjaardagen te maken, maar kotsen is niet zo chill. Eigenlijk ben ik niet zo’n “verjaardag kotser” ik had ooit wél een gigantische bloedneus op mijn verjaardag, zeker één van de tofste cadeautjes… OOIT!

Einde

Dit was mijn blogje over verjaardagen, aangezien 50% van mijn lezers (tja… ik heb weinig lezers) bestaat uit vrienden en familie (hoi oma!) wil ik jullie toch eventjes vriendelijk verzoeken volgend jaar TOCH te komen op mijn verjaardag.

XXX Ricky

Advertenties

12 gedachtes over “Happy Birthday, MotherF*cker!

 1. Rick je blog is GEWELDIG, 1 van de reden dat ik je videos zo leuk vind is je onderwerpen. En deze site is compleet over onderwerpen!! En je bent een goeie zeiker!

  Like

 2. Een perfect cadeau, dat je ook nooit dubbel kan hebben, GELD NATUURLIJK! het is kut om te geven, chill om te krijgen en nog chiller om uit te geven! patsen met je dikke flappen is ook wel ruig, maar het is totaal niet origineel (maarja wie boeit dat!)

  Het vieren van een verjaardag is eigenlijk best tof trouwens, als je het zo stelt. Je overleeft weer een jaar sinds pijnlijke en vieze dingen gebeurden met je moeder. Mensen zorgen (de eerste x jaar) voor jou, en jij krijgt cadeaus/kadoos/kados (boeit het nog iemand). Als een man die constant praat over zijn youtube moneys, zal ‘gratis’ ook wel een woord zijn dat jou wel pleziert.

  Wanneer mensen niet meer voor je zorgen, heb je een reden om mensen uit te nodigen en te drinken, wat ook best nice is. Als je oud bent (dus echt al 20 ofzo), mag je lekker in een kringetje zitten, lekker snacken en drankjes doen terwijl je grapjes maakt met andere oude mensen.

  Lang verhaal kort: gratis cadeaus!

  Wederom complimenten voor je lange (maar niet TE lange) verhaal over kinderen die uit vagina’s komen! Bis! Bis!

  P.S. ik voel me vereerd om op je verjaardag te mogen komen Rickie!

  Like

 3. Dit was een goede blog, vooral het stukje over de waardebonnen is erg herkenbaar. Ik snap zelf ook niet wat er specialer is aan een bon dan aan geld, terwijl de meeste mensen blijer zijn met geld dan met een bon. Soms lijkt het ook alsof sommige mensen alleen de dingen kopen waarvan ze denken dat het ze een leukere of betere vriend/vriendin maakt, maar dan denken ze er niet over na of jij ook wel echt blij bent met het cadeau. Als een vriend je bijvoorbeeld een hele dure ketting geeft om zichzelf daardoor een betere vriend te voelen maar je vindt de ketting niet mooi en zou eigenlijk ook tevreden zijn met een veel simpeler cadeau. Ik vind het erg irritant als mensen zelfs bij een cadeau GEVEN egoïstisch kunnen zijn.

  Like

 4. Doe maar een dotje.
  -Wat voor dotje?
  Een kadotje.

  (Als je de Nederlandse spelling wil volgen schrijf je kadootjes met een dubbele o)

  Goeie blog hoor trouwens

  Like

 5. Hey Rick, je hebt een punt.
  Gewoon de oplossing is, FUCK de verjaardagen, want het is toch uiteindelijk een jaar dichter bij je dood.

  Ennuh, gebruik ipv nietrickbroers.wordpress.com, nietrickbroers.nl. Das nicer en de installatie van wordpress is niet mega moeilijk.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s