Fuck it… hier is mijn blog!

In mijn hoofd speelde al heel lang de gedachte om een blog te maken, dus fuck it…hier is mijn blog!

Voor de mensen die mij ook maar één klein beetje kennen lijkt het maken van een blog een voor mij logische stap. Ik ben een chaoot die in zijn hoofd al 10 boeken heeft uitgeschreven en 127 nieuwe zeikvideo’s heeft uitgewerkt. Het liefst ben ik met tientallen projecten tegelijkertijd bezig, maar jammer genoeg heeft een dag maar 24 uur…

Ik kan dat ook TOTAAL niet garanderen dat ik deze blog netjes bij zal houden, mijn interesses wisselen zo’n beetje per seconde en tijdens het schrijven van deze blog heb ik al weer 3 nutteloze tweets online gezet en een klein kutgrapje als memo in mijn mobiel opgeslagen (voor stand-up comedy).

Eigenlijk heb ik ook nog GEEN idee waar ik heen wil met deze blog. Wil ik schrijven over gaming? mijn leven? youtube? scheikunde? Waarschijnlijk doe ik van alles een beetje. Dan is de blog zoals ik zelf ook ben, chaotisch.

Ik heb simpelweg 10 minuten besloten dat ik gewoon een blog moet aanmaken, dan ben ik ten minste van het IDEE van het maken van een blog af…de rest van de blog? dat zie ik later allemaal wel weer!

Dus uhm…dat was de korte introductie… lees mijn blog… ik ben grappig… ofzo

in da club

15 gedachtes over “Fuck it… hier is mijn blog!

Plaats een reactie